Atria Books

Taste: Surprising Stories and Science about Why Food Tastes Good

Taste: Surprising Stories and Science about Why Food Tastes Good

Produktbeskrivelse

Enten det er en varm ostesmørbrød servert med tomatsuppe, eller en saltet karamell dekket med mørk sjokolade, vet du når mat smaker godt. Nå får du en fantastisk innsikt i hvorfor vi elsker noen typer mat mens vi avviser andre. Barb Stuckey, en erfaren matutvikler som matvarebedrifter henvender seg til for å lage smakfulle nye produkter, deler sine kunnskaper om smakens verden. Gjennom engasjerende historier utforsker hun hvordan våre fem sanser samarbeider for å danne vår oppfatning av smak, og hvordan matopplevelsen kan endres for dem som har mistet lukte- eller smaksansen. Du vil få forståelse for hvorfor barn (og enkelte voksne) rynker på nesen av rosenkål, hvordan salt kan gjøre grapefrukt søt, og hvorfor du drikker kaffen svart mens partneren din foretrekker den med krem og sukker. Gjennom tankevekkende eksperimenter kan du avdekke din unike 'smakeprofil' og lære mer om hvordan din personlige preferanse for smak har utviklet seg.

Prishistorikk

Lavest
197 KR
Høyest
214 KR
Gjennomsnitt
206 KR
Median
202 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke Atria Books
Navn Taste: Surprising Stories and Science about Why Food Tastes Good
GTIN/EAN/ISBN 9781439190746
Kategorier Bøker