Trå inn i Audrey Hepburns private verden gjennom denne unike biografien, 'Audrey at Home', som er blitt en New York Times bestseller. Boken er samlet av hennes sønn, Luca Dotti, og gir leserne et sjeldent innblikk i livet til den legendariske stjernen. Gjennom minner, anekdoter, utdrag fra hennes personlige korrespondanse, håndskrevne oppskrifter og mer enn 250 tidligere upubliserte familiealbum-fotografier, utfolder Hepburns liv seg på en uventet måte. 'Audrey at Home' viser hvordan maten hun elsket speiler de forskjellige fasene av livet hennes, fra barndommen i Nederland under andre verdenskrig til hennes glitrende karriere i Hollywood, tiden hun tilbrakte i Roma som kone og mor, samt hennes engasjement som filantrop for UNICEF. Boken inkluderer femti oppskrifter som gjenspeiler betydningsfulle øyeblikk i Audreys liv, deriblant sjokoladekake med pisket krem - en feiring av frigjøringen i Holland etter krigen, Penne alla Vodka - en favorittrett hun likte å lage i Hollywood, og tyrkisk stil havabbor - en romantisk rett fra hennes liv. Denne boken er en hyllest til Audrey Hepburns unike kombinasjon av talent, omsorg og kjærlighet.