Velkommen til "Cucina del sud", en kokebok som hyller de rike og varierte kulinariske tradisjonene fra den sørlige delen av USA. Her finner du over 100 oppskrifter som fremhever det beste av sørlig mat, fra fyldige frokoster til tilfredsstillende middager og alt imellom. Med en kombinasjon av både tradisjonelle og moderne teknikker, fungerer denne oppskriftsboken som den perfekte guiden for alle som ønsker å gjenskape smakene fra Sør i sitt eget kjøkken. Fra sprø fritert kylling til smakfull gumbo, våre oppskrifter fremviser regionens mest elskede retter. Vi presenterer også mindre kjente sørlige delikatesser som den kremete pimento-osten og den krydrede Brunswick-gryten, som garantert vil bli nye favoritter. Og selvfølgelig ville ingen sørlig kokebok vært komplett uten en seksjon for desserter, som inkluderer klassikere som ferskenskaka og pekannøttkake. "Cucina del sud" er imidlertid mer enn bare en samling oppskrifter; det er en feiring av kultur, historie og lidenskap for matlaging.