Austin Macauley Publishers

Italian And Roman Feasts

Italian And Roman Feasts

Produktbeskrivelse

Denne kokebok er en moderne tolkning av antikke romerske festmåltider, en fusjon av romersk og italiensk matlaging som bringer klassiske oppskrifter fra den romerske culina inn i dagens italienske kjøkken, samtidig som den bevarer historien og integriteten til de originale oppskriftene. Boken er inspirert av den kjente gastronom og livsnyter Marcus Apicius, som levde, kokte og underholdt under keiser Tiberius' regjeringstid for rundt 2000 år siden. Han var, etter alt å dømme, sin tids Antonio Carluccio. I etterkant av Romerrikets nedgang, rundt 350 e.Kr., ble over 450 av hans oppskrifter gjenfunnet og oversatt, og disse danner grunnlaget for denne boken, som bringer oppskriftene opp til dagens italienske kjøkken. Rettene er enkle, fantasifulle og fargerike - moderne italiensk mat med en klassisk vri. Boken byr på et rikt utvalg av sjømatplater, kylling og and, kalv, hjort, svinekjøtt og storfekjøtt, der menyene ledsages av double saucer, eksplosjoner av friske urter og krydder, og et bredt spekter av oppskrifter.

Prishistorikk

Lavest
428 KR
Høyest
455 KR
Gjennomsnitt
439 KR
Median
437 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke Austin Macauley Publishers
Navn Italian And Roman Feasts
GTIN/EAN/ISBN 9781788484930
Kategorier Bøker