Bevisene er klare: et kosthold basert på hel mat nærer, beskytter og metter menneskekroppen. Det gir intakte næringsstoffer, fiber, antioksidanter og fytokjemikalier som er helt essensielle for optimal helse. Men det er mer ved denne optimale spisevanen enn det som møter øyet. "A Closer Look at Antinutrients in Food" gir leseren muligheten til å utforske hvordan helkorn, nøtter, frø, belgfrukter og grønnsaker også har potensial til å forårsake skade i menneskekroppen. Lær hva antinæringsstoffer er, og hvordan de kan påvirke kroppen ved å skape potensielt skade, ernæringsmessige ubalanser og mangler, samt andre negative helseeffekter hos både dyr og mennesker. Enten du er forelder, student, helsepersonell, eller bare interessert i personlig helse, bør alle lære hvordan man best kan håndtere helserike matvarer gjennom enkle kjøkkenmetoder og hjemmeprosesser som reduserer antinæringsstoffene i maten, slik at de trygt kan inkluderes i kostholdet daglig. Høst fordelene ved å optimalisere næringsopptaket.