AV Akademikerverlag

Einführung eines HACCP-Managementsystems

Einführung eines HACCP-Managementsystems

Produktbeskrivelse

Boken 'Einführung eines HACCP-Managementsystems' gir en grundig innføring i etableringen av et HACCP-ledelsessystem, som er essensielt for å sikre mattrygghet. Den tar for seg de grunnleggende prinsippene i Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP), et system utviklet for å identifisere og kontrollere potensielle farer i matproduksjon. Gjennom detaljerte beskrivelser og praktiske eksempler veileder forfatteren leserne i hvordan man kan implementere effektive prosedyrer for å overholde forskrifter og standarder innen matindustrien. Boken er utformet for både nybegynnere og erfarne fagfolk som ønsker å forbedre sine kunnskaper om HACCP og oppnå høyere standarder for mattrygghet og kvalitet.

Prishistorikk

Lavest
736 KR
Høyest
768 KR
Gjennomsnitt
753 KR
Median
752 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke AV Akademikerverlag
Navn Einführung eines HACCP-Managementsystems
GTIN/EAN/ISBN 9783639381627
Kategorier Bøker