I en tid hvor entreprenører over hele landet stadig mer forplikter seg til å skape og drifte såkalte 'tredje steder', også kjent som 'store gode steder', er det på høy tid å hedre disse viktige samfunnsarenaene. I sin banebrytende bok, 'The Great Good Place', klarte Ray Oldenburg å identifisere, beskrive og fremme disse tredje stedene. Nå, mer enn ti år etter utgivelsen av den opprinnelige boken, ser vi på mangfoldet av tredje steder som beriker det amerikanske landskapet og styrker det sivile liv. 'Celebrating the Third Place' presenterer tretten autentiske beretninger fra eiere av slike steder, i tillegg til dyptfølte hyllester fra besøgende som har gjort det til en vane å tilbringe tid på disse sosiale møtestedene. Blant de profilerte etablissementene finner vi et kjøpesenter i Seattle, en tre hundre år gammel taverna i Washington, D.C., en hagesjappe i Amherst, Massachusetts, et kaffehus i Raleigh, North Carolina, en bokhandel i Traverse City, Michigan, samt en restaurant i San Francisco. Denne boken kombinerer innsiktene fra de reisende og de som har skapt arenaene, illustrert med 20 svart-hvitt fotografier, som tilsammen gir en hyllest til de 'tredje steder' som beriker livene våre.