I 'Bake with Benoit Blin' tar Benoit Blin, kokk og mesterbaker, deg med på en reise for å utvikle badeferdighetene dine. Denne boken, som har forord av den anerkjente Raymond Blanc, gir en grundig innføring i baketeknikker og oppskrifter som er enkle å følge, uansett ferdighetsnivå. Oppskriftene er delt inn i tre nivåer for å gi deg en gradvis utvikling fra nybegynner til å skape imponerende kreasjoner: * Sweet and Simple ** Baking Star *** Bake Like a Pro Med Benoits veiledning vil du mestre klassiske deiger, inkludert butterdeig, chouxdeig og brioche, samt lære hvordan du får til bakes som utmerker seg med perfekt tekstur og smak. Sett i gang med å lage sprø og smøraktige Palmiers, klassiske viennoiserier som Pain aux Raisins, og bygge oppskrifter som Tarte Tatin og Salted Caramel Millionaire Chocolate Tart. Du vil også få muligheten til å lage tradisjonelle delikatesser som Kaffe- og Appelsin Crème Brûlée, Macarons, og imponerende kaker som Lemon & Grapefruit Dacquoise. Denne mesterklassen fra Chef Pâtissier ved Le Manoir Aux Quat’Saisons, samt dommer i Bake Off: The Professionals, gir deg alt du trenger for å bli en dyktig baker.