BAKE WITH JACK – Bread Every Day er en bestselger fra Sunday Times, skrevet av internettets favoritt brødekspert, Jack. Boken tilbyr en enkel veiledning i brødbaking med trinn-for-trinn veiledninger og smakfulle oppskrifter som får det beste ut av hvert brød. Jack, som har en bakgrunn som profesjonell kokk, ønsker å gi alle den kunnskapen de trenger for å bake sitt eget fantastiske brød hjemme. I denne boken blir du guidet gjennom 30 ulike brødtyper, inkludert klassiske sandwichebrød, bloomers, rundstykker, rugbrød, ciabatta, focaccia, fruktbrød, søte boller, pitabrød og bagels, samt surdeig og pizzadeig. Jack deler også sine kreative måltidsideer for å bruke opp alle smulene, fra episke smørbrød og de beste toastene, til solide retter som enkle spaghetti med kjøttboller laget med tørt brød, samt salater og supper med sprø krutonger. Han viser også hvordan du kan lage den perfekte kombinasjonen av donuthorner med en himmelsk sjokolade- og marshmallowdypp. Oppdag gleden av brødbaking med Jacks inspirerende oppskrifter og tips!