Vinner av Andre Simon-prisen 2021 og nominert til Fortnum & Mason Food and Drink Awards 2022. "Jeg elsker Dees bakekunst – hun er besatt av smak. En dristig og vakker bok," sier Diana Henry. I denne boken finner du 90 oppskrifter som fremhever naturlige og vakre smaker fra kvalitetsingredienser som frukt og krydder. Dee Rettali er en håndverker baker som har finjustert sine oppskrifter gjennom et liv fylt med baking, og hun har mestret kunsten å frembringe intense smaker ved hjelp av glemte metoder. Dees kaker, laget for hennes bakeri – Fortitude Bakehouse i London – skiller seg klart ut fra vanlige kaker fylt med sukker og kunstige smaker. Mange av oppskriftene hennes er enkle blandinger som kan lages i én bolle, satt sammen for hånd uten behov for avansert kjøkkenutstyr. Røren kan bakes umiddelbart, eller for å forsterke de naturlige smakene og redusere sødmen ytterligere, la den gjære litt i kjøleskapet. Denne teknikken gir deg mulighet til å forberede deg i forveien og enkelt bake kaken når du ønsker det. Oppdag flere inspirerende oppskrifter i denne unike samlingen.