Få en ny dimensjon på grillopplevelsen din med 'Barbacoa', den første boken som utforsker Tex-Mex og meksikansk røykt grillmat. Mens mange kokebøker har dreid seg om sørstats- og afroamerikansk grilling, manglet det tidligere en fokusert tilnærming på den tredje store grilltradisjonen: den hispanic grillingen. Dette hullet fylles nå av Brandon Hurtado, en av de mest anerkjente utøverne av Tex-Mex-grilling. Hans restaurant, Hurtado Barbecue, har fått anerkjennelse fra Texas Monthly som en av de 50 beste grillrestaurantene i Texas, og også blitt omtalt i Southern Living som en av de 50 beste grillstedene i hele Sørstatene i USA. 'Barbacoa' presenterer Brandons mesterverk av oppskrifter på alt fra Pulled Pork Carnitas og Lobster Tostadas til Barbacoa con Papas og Brisket Birria Tacos. Boken inneholder oppskrifter med mye smak, inkludert: * Røkt kjøtt som Mexicansk Hot Chicken, Beef Rib Chili og Pork Belly Burnt Ends * Variasjoner av tacos, tamales, tortas og enchiladas fylt med både kjøtt og grønnsaker fra røyken.