BarnaCaf Enterprises Ltd

The Art of Lamination II

The Art of Lamination II

Produktbeskrivelse

Den andre utgaven av "The Art of Lamination" er en omfattende kilde til kunnskap om laminerte deiger, og betraktes som den mest detaljerte boken som noensinne er skrevet om dette emnet. Boken vil uten tvil bli ansett som 'Lamineringsbibelen' og en essensiell referanse for alle som jobber innen bakverk, enten man er konditor, baker, student eller lærer. Med hele 90 oppskrifter og over 300 sider fylt med informasjon, tilbyr denne publikasjonen en rekke nye produkter og læremetoder. Den inneholder åtte detaljerte leksjoner, deriblant en helt ny seksjon for glutenfrie alternativer. Leserne vil også lære prosessene og fremgangsmåtene for populære teknikker som Pain Suisse, krysslaminering, 4-farget krysslaminering, Galette des Rois, to-farget teknikker, dobbel laminering, Croissant Cubes, og supper-lignende bakverk, samt delikate oppskrifter på fyll. Denne boken er et must for alle som ønsker å mestre kunsten å lage laminerte bakverk.

Prishistorikk

Lavest
778 KR
Høyest
847 KR
Gjennomsnitt
807 KR
Median
795 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke BarnaCaf Enterprises Ltd
Navn The Art of Lamination II
GTIN/EAN/ISBN 9781919639543
Kategorier Bøker