For å bygge et godt hus, må det først ha et solid fundament. De samme prinsippene gjelder når man lager laminerte bakverk. Min bok, 'The Art of Lamination', er bygget på en dyptgående forståelse av oppskrifter, metoder, prosesser og ingredienser som kreves for å lage den fineste laminerte viennoiserie. Denne boken er resultatet av syv års forskning, og var spesielt valgt som tema under mine masterstudier. Som internasjonal konkurrent, foreleser, forretningsmann og medlem av internasjonale dommerkomiteer har jeg vært vitne til arbeidet til eksepsjonelle håndverkere og nøye dokumentert prosedyrer og praksiser. I min virksomhet har jeg fått muligheten til å prøve ut de nyeste, banebrytende teknikkene og selge vakre produkter til mine kunder. I min rolle som foreleser ved TU Dublin har jeg utviklet mye nytt undervisningsinnhold og tatt notater om de vanligste problemene studentene møter i kakeproduksjon, samt spørsmålene de stiller. Jeg har identifisert og dokumentert alle stadiene av