BASIC BOOKS

Consider the Fork: A History of How We Cook and Eat

Consider the Fork: A History of How We Cook and Eat

Produktbeskrivelse

I "Consider the Fork: A History of How We Cook and Eat" tar den prisbelønte matforfatteren Bee Wilson leserne med på en fascinert reise gjennom kjøkkenets hemmelige historie. Boken gir et innblikk i hvordan nye teknologier, fra gafler til mikrobølgeovner, har formet både våre matvaner og våre tanker om mat gjennom tidene. Siden menneskehetens tidligste dager har vi brukt verktøy som skarpe kniver, ild og mala enheter for å omdanne rå ingredienser til noe velsmakende - eller i det minste spiselig. Disse verktøyene har imidlertid også hatt en betydelig innvirkning på måten vi konsumerer og vurderer maten vår. Med en blanding av historie, vitenskap og personlige anekdoter utforsker Wilson utviklingen av våre kjøkkenredskaper og hvordan de har påvirket våre mattradisjoner. Hun belyser ikke bare de moderne apparatene som Pacojets og sous-vide-maskiner, men også de beskjedenere, hverdagslige verktøyene som treskjeer, stekepanner, spisepinner og gafler. Dette er en uunnværlig leseopplevelse for alle som er nysgjerrige på hvordan teknologi har formet vår kulinariske verden.

Prishistorikk

Lavest
192 KR
Høyest
201 KR
Gjennomsnitt
196 KR
Median
196 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke BASIC BOOKS
Navn Consider the Fork: A History of How We Cook and Eat
GTIN/EAN/ISBN 9780465056972
Kategorier Bøker