I "Eat Happy Italian", den nyeste boken fra Anna Vocino, som er kjent for bestselgeren "Eat Happy" og skaperen av "Eat Happy Kitchen", finner du en spennende samling av både italiensk-amerikanske klassikere og autentiske italienske retter tilpasset et lavkarbokjøkken. Inspirert av måltidene hun vokste opp med, tilbyr Annas tredje kokebok mer enn 100 oppskrifter som har fått en sunn vri. Du kan endre selv de mest karbontunge rettene til sunne alternativer uten å gå på kompromiss med smaken, inkludert ulike sauser og dressinger. Disse måltidene passer for alle som ønsker å spise sunnere, spesielt for dem som følger lavkarbodieter som keto, paleo, og NSNG (ingen sukker, ingen korn). Boken er rikt illustrert med fargerike fotografier som viser de 100 kreative oppskriftene, som inkluderer: Blomkål Gnocchi al Pesto, Aubergine Parm Biter, Laks Puttanesca, Ultimativ Lavkarbopizza, Villsopp Blomkål "Risotto", Kniv-og-Gaffel Calzone, Ristet Sitron Toscan Kylling, Lavkarbo Panzanella Salat, og Olivenoljekake med Limoncello.