Denne debutkokeboken fra det fenomenalt populære Bestia-restauranten i Los Angeles tar deg med på en smakfull reise inn i en verden av rustikk italiensk mat med middelhavs-inspirerte elementer. Her finner du intense smaker gjennom en rekke hjemmelagde retter, som charcuterie, pizza og pasta fra bunnen av, samt nyskapende desserter som henter inspirasjon fra klassiske bakverk. Kokkene bak Bestia, som har gjort restauranten til en av de mest omtalte i landet, presenterer oss med en kokebok som er både tilgjengelig og mangfoldig i sine oppskrifter. Bestia er kjent for sine direkte og dristige smaker, som vi ser i retter som fennikel-kristede svinekoteletter, kjøttboller med tomatsaus, ricotta, schweizerkål og konservert sitron, samt spinatgnocchi og en frisk salat med tomat og burrata. For å krone måltidet serveres hjemmelagde og fantasifulle desserter som regnbuesorbet, eplecider-doughnuts og en tarte med butterscotch og kokos. Kokk Ori Menashe kombinerer sin erfaring fra italienske restauranter med de israelske og middelhavsretter han vokste opp med, og skaper en velsmakende fusjon av to av de mest populære kjøkkenene.