I sin debutkokebok deler "Big Moe" Cason, en ubestridt mester innen brisket og pitmaster i særklasse, sine hemmeligheter for å skape fantastiske smaker med ild og røyk. Med mer enn 250 deltakelser i nasjonale og internasjonale grillkonkurranser, har han samlet 75 elskede oppskrifter fra familien som garanterer å imponere både venner og familie. Boken inneholder vakre fotografier og tidløse teknikker, fra røkt Tomahawk biffstek til en 14-timers kalkunmarinade. Oppdag en hemmelig oppskrift på mac n’ cheese som fikk selv Steve Harvey til å bli imponert, samt en generasjoner gammel oppskrift på søt og smakfull cornbread, og perfekt krydrede collard greens. Cason gir også ekspertråd om ulike typer røykeovner og griller, hvordan fylle skapet med velprøvde krydderblandinger og marinader, samt valg av den perfekte kjøttstykket. Oppskriftene inkluderer blant annet: Møre Texas brisket, søte og krydrete svineribs, røkt svinenakke, Hawaiian burgere med ananas, soyasaus og fetaost, og mange flere spennende retter. Lær å mestre kunsten av grilling og røking med en mester som deler sin lidenskap for BBQ.