I 'Bitter Honey' inviterer den erfarne kokken Letitia Clark oss inn i hjemmet hennes på en av de vakreste øyene i Middelhavet - Sardinia. Opskriftene i denne boken tar ikke lang tid å lage, men hver rett bærer med seg en dyp filosofi som oppfordrer oss til å senke tempoet og ernære oss selv med fersk mat, gode venner og familie. Betydningen av å spise godt er enda mer påtrengende her på denne glemte øya. Prøv å lage ovnsbakte auberginer med honning, mynte, hvitløk og saltet honning, eller en salat med Pecorino, valnøtter og honning, etterfulgt av Malloreddus (pastaen fra regionen) med pølse og tomat. Hver oppskrift og historien bak den vil ta deg med til de glitrende, turkise vannene og den avslappede livsstilen i dette italienske paradiset. Med vakker design, fotografier, fargerike illustrasjoner og livlige anekdoter gjennom hele boken, er 'Bitter Honey' en ferie, en kokebok og et vindu inn i en ettertraktet livsstil i solen - alt pakket inn i én og samme opplevelse.