Tidene der en ensom flaske Angostura bitters regjerte bak baren, er forbi. Nå sveiper en cocktail-renessanse over landet, og inspirerer bartendere og deres tørste gjester til en ny fascinasjon for ingredienser, teknikker og tradisjoner som gjør den amerikanske cocktailen så spesiell. Få ingredienser har en like rik historie, eller spiller en så fundamental rolle i vår drikkearv, som bitters. Forfatter og bitters-entusiast Brad Thomas Parsons tar oss med på en reise gjennom historien til verdens mest kjente eliksir, fra dens tidlige dager med 'snake oil', gjennom nesten å forsvinne etter forbudstiden, til dens oppblomstring som et elsket (og til tider besettende) element i dagens barindustri. Parsons skriver fra frontlinjene av bitters-boomen, hvor han har tilgang til de beste og mest dristige nye merkene og smakene, samt de mest innovative artisanal produsentene, og gir oss innsikt i prosessen for å lage bitters. Enten du er en profesjonell som ønsker å heve ferdighetene dine, eller bare en ivrig amatør, vil denne boken gi deg verdifull informasjon og inspirasjon til å utforske bittersens fascinerende verden.