I 'Brunetti's Cookbook' tar Donna Leons beste venn og favorittkokk med leserne på en kulinarisk reise gjennom fantastiske venetianske måltider. Kjennskapet til mat har alltid vært en sentral del av Leon's populære romaner om kommissær Guido Brunetti, hvor leserne har fått innblikk i fristende matopplevelser, fra flere retter ved hjemmelagde lunsjer med Paola og barna, til raske smørbrød på travle dager og sjarmene ved lunsjer på lokale trattoriaer under etterforskningene. Denne boken presenterer over nitti oppskrifter på antipasti, primi, secondi og dolci, inkludert retter som aubergine crostini, orechiette med asparges, gresskar-ravioli, ovnsbakte artisjokker, branzino og svinekjøtt ragu med porcini. Hver oppskrift er ledsaget av spennende utdrag fra romanene, fargerike illustrasjoner, og seks originale essays av Donna Leon som utforsker mat og liv i Venezia. En sjarmerende og smakfull tilleggsbok for alle mat- og litteraturelskere.