Nå tilgjengelig i paperback, presenterer Marina Marchese sin inspirerende og praktiske fortelling om læring i å oppdra honningbier og skape et liv hun elsker. Boken er både underholdende og informativ, og den fungerer som en nyttig veiledning for både nybegynnere og honningbie-entusiaster. I 1999, under en omvisning i en nabos bikuber, fikk Marchese sitt livs store kjærlighet for bier. Hun bestemte seg for å forlate jobben sin, skaffe seg egne bier, bygge egne bikuber og høste honning. Hun oppnådde sertifikat i apiterapi, studerte vin smaking for å overføre disse ferdighetene til honning smaking, og til slutt startet hun sin egen honningvirksomhet. Boken tar for seg alt fra pollinering til honninghøsting, livssykluser til historisk kunnskap, næringsmessige fordeler til gourmet smaks kombinasjoner, samt medisinske bruksområder og uvanlige varianter. Marcheses verk overgår en tradisjonell karrieresjelvbiografi med sitt rike innhold av faktainformasjon og eksempler.