Oppdag den beste latinamerikanske og soul food laget utelukkende med veganske ingredienser. I "Black Rican Vegan" deler Lyana Blount, som vokste opp i et puertoricansk og svart hjem, sin dyptgående forståelse av mat som kjærlighetens språk. Etter å ha blitt veganer, satte hun seg for å gjenskape den smakfulle, livlige og kjærlige atmosfæren fra familiens oppskrifter ved hjelp av lettere, plantebaserte ingredienser. Dette ble starten på hennes NYC pop-up-konsept 'Black Rican Vegan'. I denne personlige oppskriftsamlingen avslører Lyana hemmelighetene bak den veganske latinamerikanske soul food som har gjort henne berømt. Nå kan du lage hennes fantastiske retter i ditt eget kjøkken og nyte sunnere versjoner av klassiske retter. Boken inneholder 60 retter, inkludert populære favoritter fra menyen til Black Rican Vegan, tradisjonelle retter fra de fem bydelene i New York samt oppskrifter arvet fra familien. Lær å lage puertoricanske spesialiteter som Holiday Vernil, Chicharron sin Carne, Mofonguitos con Vegan Camarones og Sopa de Salchicon. Feir den mangfoldige New York-matscenen med oppskrifter som Moxtails, NYC Bacun Eggin Cheeze, og Succulent Birria.