The Future of Nutrition: An Insider's Look at the Science, Why We Keep Getting It Wrong, and How to Start Getting It Right
Produktbeskrivelse
Hvorfor ser vi, til tross for betydelige fremskritt innen vitenskap og teknologi de siste tiårene, at helsen vår ser ut til å bli verre? Til tross for alt arbeid og tid som er investert i å studere maten vi spiser, er vi mer forvirret enn noensinne når det gjelder ernæring – hva som faktisk utgjør god ernæring, og hvilke fordeler det kan gi for helsen vår? Colin Campbells første bok, The China Study, som har solgt 3 millioner eksemplarer (og fortsatt vokser), presenterte omfattende bevis for at et kosthold basert på hele, plantebaserte matvarer er den sunneste måten å spise på. Hans oppfølger, Whole, bestselger på New York Times, tok for seg den utbredte vitenskapelige vektleggingen av reduksjonisme, som har holdt fokuset vårt på de enkelte vitaminene og næringsstoffene i maten, snarere enn kostholdets synergiske effekter på helse. I boka "The Future of Nutrition: An Insider's Look at the Science, Why We Keep Getting It Wrong, and How to Start Getting It Right", tar Campbell for seg selve institusjonen ernæring: historien om hvordan vi ble låst fast i misforståelser og feilaktige antagelser om hva sunn mat er. Denne boka gir et kritisk blikk på hvor mye vi har feiltolket når det gjelder kosthold og hva som faktisk skal til for å forbedre helsen vår.