BLOOMSBURY PUBLISHING PLC

A History of Bread

A History of Bread

Produktbeskrivelse

I flere århundrer har brød vært en essensiell del av menneskers kosthold, og utgjorde mer enn halvparten av den daglige kaloriinntaket for mange. I løpet av midten av 1800-tallet gikk en tredjedel av husholdningenes utgifter til brød. Men hvorfor utgjør det i dag bare 0,8 % av forbruket og kun 12 % av det daglige kaloriinntaket? I boken «A History of Bread» undersøker Peter Scholliers brødets utvikling gjennom historien, og gir et innblikk i de avgjørende øyeblikkene og personene som har påvirket dette viktige næringsmiddelet. Fra prisrevolusjonen på 1890-tallet, som førte til rimelig og ren hvit brød, til smakrevolusjonen på 1990-tallet, som innførte helsebevisste varianter av brunt brød, tar han for seg forbrukere, bakere og myndigheter for å forklare hvordan og hvorfor dette livsnødvendige næringsmiddelet harfalt i betydning, og hva det betyr for vår moderne tid. Gjennom analyser av priser, forbruk, lovgivning og teknologi, viser Scholliers hvordan brødets historie har vært påvirket av subtile kulturelle skift og beslutninger fra de som sitter med makt.

Prishistorikk

Lavest
332 KR
Høyest
346 KR
Gjennomsnitt
339 KR
Median
339 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke BLOOMSBURY PUBLISHING PLC
Navn A History of Bread
GTIN/EAN/ISBN 9781350361768
Kategorier Bøker