I Benares er den enestående servicen og den luksuriøse atmosfæren en opplevelse i seg selv, men det er den sublime maten som virkelig skiller restauranten fra andre. Atul Kochhars unike, verdensklasse kjøkken er presentert i denne vakre kokeboken som inneholder oppskrifter fra hans Michelin-stjernede kjøkken. Med 80 signaturretter gjenspeiles den utmerkede matfilosofien Atul har utviklet, hvor han kombinerer det beste av britiske råvarer med sin moderne indiske stil. Hver aromatiske lengsel utforskes på en reise til hjertet av Benares, og avdekker eksotiske fusjoner og blendende smaker. Boken dekker alt fra forretter, hovedretter, desserter, til sideretter og tilbehør, hvor hver himmelske smak er en hyllest til dette mesterskapet. Dette er ikke den Atul vi ser på TV – det er Atul som har erobret Michelin-universet med sin ekspertise innen gastronomi. Benares er det kulinariske verket et fine dining-miljø fortjener. Dette er et benchmark-verk: en kokebok å verne om og bruke for å gjenskape den mesterlige Michelin-ånden i ditt eget hjem. Med strålende fotografi av Mike Cooper.