For Anna Haugh er matlaging en integrert del av livet, og matglede en naturlig del av henne. Som en ækte Dubliner vokste Anna opp med sin mammas irske hjemmelagde middag. I denne debutkokeboken deler hun hele 85 oppskrifter som både er enkle å følge og smakfulle. Blant oppskriftene finner vi alt fra braiserte storfekinn til søtpotet og basilikum, til pappas fiskegryte fra Howth, vegansk pulled pork og en uimotståelig Guinness-sjokoladekake. Med en forståelse for hvordan det er å balansere hektisk familieliv med arbeid, inkluderer Anna fristende oppskrifter som er enkle å lage til hverdagsmiddager, uten at kjøkkenet blir et kaos. Noen av disse inkluderer mammas shepherd's pie med gaffelpoteter, taco-kveld med baby gem og kylling, linsesaus bolognese, kokosnøtt-kveitekarri og Annas tirsdags-stir-fry. Når man har litt mer tid og ønsker å lage noe ekstra spesielt, kan man velge en festlig stek, andebryst med potetvaffel og en puré av sopp og svart hvitløk, eller til og med Tante Anns imponerende gulrotkake. Disse oppskriftene er hjertevarme og passende for enhver anledning.