Curry Everyday av Atul Kochhar tar deg med på en smakfull reise gjennom enestående vegetariske retter fra hele verden. Denne imponerende samlingen inneholder raske og enkle oppskrifter perfekt for hverdagen, ideell for de som trenger en deilig middag på kort tid. Fra sitt hjemland India til den østlige delen av verden, Afrika, Midtøsten og videre, utforsker Michelin-stjernebelønte chef Atul Kochhar et mangfold av velsmakende vegetariske karrier. Blant oppskriftene finner vi mangokarry fra Kambodsja, vegansk pad thai fra Thailand, aubergine katsu fra Japan, shakshuka fra Algerie, masala chips fra Kenya, bunny chow fra Sør-Afrika, og mange flere. Hver oppskrift er nøye utvalgt for å gi et unikt innblikk i globale smaker, fra raske hverdagsretter til mer detaljerte festmåltider. Enten du er en erfaren kokk eller nybegynner på kjøkkenet, vil denne boken inspirere deg til å eksperimentere med ulike ingredienser og teknikker, og vise hvordan vegetarisk mat kan være både variert og smakfull.