BLOOMSBURY PUBLISHING PLC

Food and Architecture

Food and Architecture

Produktbeskrivelse

"Food and Architecture" er den første boken som utforsker forholdet mellom disse to feltene av studie og praksis. Boken samler prominente stemmer fra både matfag og arkitektur, og gir en banebrytende, tverrfaglig analyse av disipliner som begge er avhengige av en kombinasjon av kreativitet, intuisjon, smak og vitenskap, men som sjelden har vært i direkte dialog. Hver av de fire seksjonene – Regionalisme, Bærekraft, Håndverk og Ekthet – fokuserer på et kjerneområde av overlap mellom mat og arkitektur. Boken er strukturert rundt en serie 'samtaler' mellom kokker, kulinariske historikere og arkitekter, der hvert tema utforskes gjennom en rekke case-studier, som spenner fra grise-slakting og gårder i Hellas til ekthet og kulturarv i amerikansk mat. Ved å trekke på en rekke tilnærminger fra begge disipliner, inkluderer metodologiene praksisbasert forskning, litterær analyse, memoarer og narrativ. Hver seksjon avsluttes med en kommentar fra en bidragsyter.

Prishistorikk

Lavest
445 KR
Høyest
464 KR
Gjennomsnitt
455 KR
Median
455 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke BLOOMSBURY PUBLISHING PLC
Navn Food and Architecture
GTIN/EAN/ISBN 9780857857347
Kategorier Bøker