Heston Blumenthal at Home er en banebrytende kokebok som revolusjonerer hjemmelaging ved å bringe teknologi og vitenskap inn i kjøkkenet på en tilgjengelig måte. Heston Blumenthal, en forkjemper for den vitenskapelige matlagingen, deler sin omfattende kunnskap med leserne ved å forklare de mest effektive teknikkene og hvorfor de fungerer. Med nøyaktige og lettfattelige instruksjoner sørger Heston for at både nybegynnere og erfarne kokker vil føle seg hjemme på kjøkkenet. Hver kapittel åpner med Hestons unike tilnærming til ulike matlagingsmetoder, inkludert buljonger, supper, forretter, salater, kjøtt, fisk, sous-vide, pasta og korn, ost, tilbehør og sauser, samt desserter og snacks. Boken inneholder fristende oppskrifter som grønn bønnesalat med reddik, rekecocktail, ristet kylling, engelske lammegryter, sjøørret med vaniljebutter, lakserett med lakris, karbonara, den ultimate ostesmørbrødet, jordbær-sundae, flytende sjokoladekake og bringebærsorbet. Selvfølgelig inkluderer boken også Hestons berømte trippelstekte poteter. Heston Blumenthal at Home vil endre måten du lager mat på.