I den første boken i den spennende nye serien av River Cottage Handbooks, gir mykolog John Wright en grundig innføring i sanking av sopp. Han dekker viktige aspekter som aktuelle lover i Storbritannia, bærekraft, nyttige tips og identifikasjonsteknikker. Wright tar leseren gjennom 72 sopp arter man oftest vil møte på turer i de britiske skogene og åpne områder: velkjente favoritter som Kantarell og Steinbit sopp, samt en rekke mer ukjente og fargerike varianter. Boken inkluderer spiselige arter som Fløyelskjuke, Plentyhorn, Amethyst Deceiver, Kjempepuffball og Kylling i skogen, samt giftige typer som Sengsopp, Dødsruss og Ødeleggerengel. Denne håndboken er komplettert med over 30 enkle og deilige oppskrifter på sopp fra River Cottage-teamet. Med fargefotografier, strek tegninger, en brukervennlig nøkkel og en introduksjon av Hugh Fearnley-Whittingstall, er River Cottage Mushroom Handbook en omfattende og samlerverdig guide som vil bli en uunnværlig ressurs for alle som ønsker å utforske soppenes verden.