Det finnes nesten ikke noe som kan måle seg med duften av en deilig kjøtt- og potepai som steker i ovnen. Eller den unike opplevelsen av å ta første bit av en karamell- og kafféclair. Den britiske profesjonelle bakeren Paul Hollywood presenterer i sin nyeste bok en uimotståelig samling oppskrifter som fokuserer på to av nasjonens største lidenskaper: paier og desserter. Med sin egen særegne vri på tradisjonelle klassikere, tilbyr Hollywood en mengde enkle, pålitelige og velsmakende oppskrifter, inkludert steak and ale pie, pork, apple and cider pie, lamb kidney and rosemary suet pudding, samt luksuriøs fiske-pai og pølseplait. Denne boken gir også muligheten til å utforske mer kreative retter som kylling- og chorizo-empanadas, chili con carne cornbread-pai og smakfulle choux-boller. Dette er ikke alt; her finner du også oppskriften på 'Queen of puddings', samt krydret plomme-pizza, sjokolade-vulkaner og eple- og Wensleydale-pai. I tillegg inneholder boken regionale oppskrifter som Yorkshire curd tart og Bedfordshire clanger, samt en trinn-for-trinn-guide til alle de klassiske deigene.