BLOOMSBURY PUBLISHING PLC

Sauces Reconsidered

Sauces Reconsidered

Produktbeskrivelse

I boken "Sauces Reconsidered: Après Escoffier" presenteres en moderne tilnærming til den franske saushierarkiet, der tradisjonelle regler blir erstattet av en struktur som baserer seg på sausenes fysiske egenskaper. Selv om boken ikke er en typisk kokebok, inneholder den et rikt utvalg oppskrifter. Kokkene oppfordres ikke til å følge disse oppskriftene slavisk; i stedet fungerer de som illustrasjoner av de underliggende prinsippene, som gjør det mulig for dem å skape sine egne sauser basert på en nyvunnet forståelse av hva som gjør en saus til det den er. Gary Allen utforsker hva som definerer en saus, hvordan den fungerer og hvorfor den er karakteristisk for bestemte kjøkkentradisjoner. Med fokus på hvordan ingrediensene spiller sammen for å danne en saus som både beriker retten og frister smaksløkene, gir boken kokkene verktøykassen de trenger for å utvikle sin egen kreative tilnærming til sauser.

Prishistorikk

Lavest
412 KR
Høyest
420 KR
Gjennomsnitt
419 KR
Median
420 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke BLOOMSBURY PUBLISHING PLC
Navn Sauces Reconsidered
GTIN/EAN/ISBN 9781538115138
Kategorier Bøker