Sicilia er både et enkelt bondeland preget av en robust og jordnær matlaging, samtidig som det utstråler glamour og overdådighet. Ben Tish avdekker de fascinerende hemmelighetene bak Sicilias kultur og gastronomi i denne boken, der han utforsker et mangfold av kulturelle påvirkninger som er vevd sammen til et rikt tapet av smaker. Ligger strategisk plassert i Middelhavet, mellom øst og vest, samt Europa og Nord-Afrika, er maten fra Sicilia fylt med sitrusfrukter, mandler og et mangfold av krydder som harmonisk blander seg med enkle, lokale råvarer som oliven, vinranker og hvete. Kysten byr på fersk og deilig sjømat, mens innlandet tilbyr saftig kjøtt – det er imidlertid sjeldent at de to variantene kombinert. Denne vakre samlingen med oppskrifter og flott fotografering gjør det mulig for deg å bringe Sicilias smakfullheter til ditt eget bord. Oppskriftene varierer fra deilige småretter og fritters til store couscous- og risretter, samt pasta og et rikt utvalg av granita, iskrem og desserter. Noen utvalgte oppskrifter inkluderer: safranarancini og røkte artisjokker med sitron.