Boken *The Botanical Kitchen* av Elly McCausland tar deg med på en spennende reise inn i matlagingens botaniske verden. Med 90 smakfulle oppskrifter lærer du hvordan du kan utnytte botaniske ingredienser for å forvandle klassiske retter til noe helt unikt. Fra vanlige til mer uvanlige planter, belyser McCausland hvordan disse ingrediensene kan gi nye smaksopplevelser og skape overraskende kombinasjoner.i boken finner du variert innhold, inkludert retter som relisher, bakes, salater, supper, nudelskåler og brød. Hvert kapittel dekker ulike botaniske kategorier, som frukter (tropiske, middelhavs- og hagefrukter), blader, blomster, frø og bær. Boken viser hvordan plantene kan sette sitt preg på maten og heve smaksopplevelsen til nye høyder. *The Botanical Kitchen* har også blitt tildelt den prestisjetunge Jane Grigson Trust Award i 2019, noe som understreker dens betydning og kvalitet. Oppdag hvordan du kan berike ditt kjøkken med botaniske ingredienser og gi liv til nye, smakfulle retter.