Den prisbelønte boken "The Food of Sichuan" av Fuchsia Dunlop er en grundig revidert og oppdatert utgave av hennes banebrytende verk om matlaging fra Sichuan. Nesten tyve år etter utgivelsen av "Sichuan Cookery", som ble kåret til en av de største kokebøkene gjennom tidene av OFM, tar Dunlop oss med tilbake til regionen hvor hennes egne kulinariske oppdagelser begynte. Denne utgaven inneholder over 50 nye oppskrifter, som utfylles med Dunlops uovertrufne innsikt i de fantastiske smakene, teksturene og opplevelsene fra Sichuan-kjøkkenet. Med Fuchsias klare og lettfattelige instruksjoner kan du hjemme, med bare noen få essensielle Sichuan-ingredienser, gjenskape klassikere som Mapo tofu, Twice-cooked pork og Gong Bao. Boken har fått anerkjennelse med nominasjoner fra prestigious matpriser, noe som understreker dens verdifullhet for både amatørkokker og matentusiaster.