Den etterlengtede kokeboken fra Tom Kerridges legendariske to-Michelin-stjerners pub, The Hand & Flowers, er endelig her. I overgangen mellom tradisjonelle pubretter og moderne gastronomi, skaper Kerridge en atmosfære av uformell eleganse der gode måltider bringer mennesker sammen. «Så lenge jeg kan huske, har jeg hatt en lidenskap for puber. Jeg elsker hjertet de gir til samfunnet, den avslappede atmosfæren og den uformelle stilen,» deler han. Denne boken inkluderer 70 av de beste rettene som noen gang har stått på menyen ved The Hand & Flowers, som er den første og eneste puben i verden med to Michelin-stjerner. Her presenteres nyskapende og sofistikerte retter som gir en ny vri på klassiske britiske måltider. Blant de utvalgte oppskriftene finner vi: ovnsstekt hogg med saltbakte poteter og eplesaus, langtidskokt andebryst med erter, andefett-chips og saus, røkt hvitting-omelett og saltfisk Scotch egg. Denne eksepsjonelle kokeboken er en feiring av pubmat på sitt beste og inviterer leserne til å oppleve smaken av moderne britisk matlaging.