BLOOMSBURY PUBLISHING PLC

The Handbook of Food and Anthropology

The Handbook of Food and Anthropology

Produktbeskrivelse

Handboken 'The Handbook of Food and Anthropology' er kåret til et fremragende akademisk verk av Choice for året 2017. Dette omfattende verket inneholder 20 originale essays skrevet av ledende forskere innen antropologi, og undersøker både tradisjonelle forskningsområder og moderne temaer. Boken er delt inn i tre deler: Mat, Selvet og Den Andre; Mattrygghet, Ernæring og Matsikkerhet; samt Mat som Håndverk, Industri og Etikk. Her dekkes emner som identitet, fellesspisning, lokalitet, migrasjon, etisk forbruk, håndverksprodukter og barns mat. Hver kapittel inneholder rik etnografi sammen med en bredere analyse av emnet. Internasjonalt anerkjente akademikere bidrar med innsikt innen sine spesialområder, inkludert Michael Herzfeld om kulinariske stereotyper, David Sutton som beskriver hvordan man kan gjennomføre en antropologisk studie av matlaging, Johan Pottier som tar for seg matusikkerhet, og Melissa L. Caldwell som praktiserer matantropologi. Nå tilgjengelig i paperback, er dette en banebrytende gjennomgang av feltet og dets nøkkeltemaer. En ny etterord av Cristina Grasseni gir en reflekterende oppsummering av innholdet.

Prishistorikk

Lavest
449 KR
Høyest
540 KR
Gjennomsnitt
516 KR
Median
535 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke BLOOMSBURY PUBLISHING PLC
Navn The Handbook of Food and Anthropology
GTIN/EAN/ISBN 9781350083332
Kategorier Bøker