BLOOMSBURY PUBLISHING PLC

The Handbook of Food Research

The Handbook of Food Research

Produktbeskrivelse

De siste 20 årene har det vært en betydelig økning av sosialvitenskapelig og historisk forskning om mat. Dette feltet har tiltrukket seg eksperter som har undersøkt ulike emner, som hvordan globaliseringen påvirker mattilførselen, hvilke innsikter kokebøker kan gi (og ikke gi), endringer i forståelsen av hungersnød, samt de sosiale betydningene av måltider – blant flere andre temaer. Nå har studiene nådd et omfang som tilsier et kritisk overblikk, og dette verket er det første håndbok med spesialbestilte essays som gir en helhetlig oversikt over det brede spekteret av emner og disipliner. Redaktørene har engasjert fremstående forskere innen sosialvitenskapene for å belyse debatter, konsepter og analytiske tilnærminger i dette mangfoldige og dynamiske feltet. Dette volumet vil være en essensiell lesning, og fungerer som en lett tilgjengelig referansebok som kartlegger den nåværende tilstanden for alle som er involvert i og aktivt opptatt av forskning på de sosiale, politiske, økonomiske, psykologiske, geografiske og historiske aspektene ved mat. Det vil møte behovene til alle som trenger forståelse i dette komplekse emnet.

Prishistorikk

Lavest
574 KR
Høyest
598 KR
Gjennomsnitt
587 KR
Median
586 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke BLOOMSBURY PUBLISHING PLC
Navn The Handbook of Food Research
GTIN/EAN/ISBN 9781474283434
Kategorier Bøker