The Year of Miracles er mer enn bare en kokebok; det er et hjertevarmt verk som tar leseren med på en reise gjennom et år preget av både sorg og håp, forandringer og små mirakler. I denne boken utforsker Ella Risbridger matens betydning i livets ulike faser. Her finner vi fristende oppskrifter som fancy fiskepai, kyllingris med kardemomme og kanel, chimichurri squash, suppe med fire typer karbohydrater, bjørnebær miso bursdagskake og klissete toffee Guinness brownie. Hver oppskrift representerer ikke bare en rett, men også minner om tap, romantikk, glede og kjærlighet til mat. Risbridger skaper en atmosfære fylt med nostalgi og håp, hvor mat blir et verktøy for helbredelse og glede. Som i hennes kritikerroste verk Midnight Chicken, kombinerer hun oppskrifter med personlige historier, og inviterer leserne til å reflektere over sine egne livserfaringer. Dette er en bok for alle som elsker å lage mat og ønsker å finne trøst og inspirasjon i kjøkkenet.