Oppdag en uimotståelig kokebok som tar for seg de mindre kjente spesialitetene fra Venezia, alt fra en av Londons mest populære restauranter. Polpo ligger i det livlige Soho-distriktet, og er kjent for sitt unike preg og den pulserende atmosfæren. Her serverer Russell Norman småretter inspirert av venetiansk bacaro, som er langt unna de turistifiserte spisestedene i den flytende byen. Denne kokeboken presenterer 120 enkle, men innovative oppskrifter som vil sette smaksløkene på prøve. Oppskriftene spenner fra friske salater og snacks til små hovedretter, drikkevarer og desserter. Noen av høydepunktene inkluderer asparges med parmesan og ansjos-smør, varm andesalat med rødbeter og valnøtter, sprø minipasizzaer med zucchini, mynte og chili, samt kamskjell med sitron og peppermynte. Boken byr også på oppskrifter på myk-skallegresskrabbe i parmesanbatter med fennikel, boblende bellinis, friske spritz-drinker, panna cotta med poached rabarbra og varme høstfrukter. En fest for sansene, perfekt for både nybegynnere og matentusiaster.