The Devil in the Kitchen: Sex, Pain, Madness, and the Making of a Great Chef
Produktbeskrivelse
I denne gripende memoaren inviterer Marco Pierre White oss inn bak de stengte dørene til en tre-stjerners restaurant, der han deler sin reise fra en arbeidsklassebakgrunn til å bli en av de mest anerkjente kokkene i verden. White er en legende i kulinariske kretser, kjent som den originale 'bad boy' innen matlaging. Han ble den første britiske kokken, og også den yngste noensinne, til å motta tre Michelin-stjerner, og har senere valgt å gi dem alle tilbake. Med et rykte for å være både intens og uforutsigbar, maler han et levende bilde av sitt liv fylt med dramatikk, fra sigarettrøyk og knust porselen til banebrytende matlaging. "The Devil in the Kitchen" avslører også hans relasjoner med prominente skikkelser som Mario Batali, Gordon Ramsay, Albert Roux, Raymond Blanc, Michael Caine, Damien Hirst, og til og med Prins Charles. Gjennom sin friske humor og brutale ærlighet gir White leseren en dypere forståelse av hva som kreves for å lykkes i en verden der presset er enormt, og der lidenskapen for mat er den eneste stabile faktoren i et turbulent liv.