The Flavor Thesaurus: A Compendium of Pairings, Recipes and Ideas for the Creative Cook
Produktbeskrivelse
«En perfekt referanse for den spirende matelskeren.» -Chicago Tribune. Vinner av Andr Simon-prisen * Observer Årets Beste Bøker * Guild of Food Writers Beste Debutbok. Dette er en omfattende guide til de 99 mest essensielle ingrediensene og deres utallige smagskombinasjoner, som gir inspirasjon til kokken som har alt. Enten en smak er definert av en 'gressaktig' ingrediens som dill, agurk eller erter, eller et 'blomsterfruktig' mat som fikener, roser eller blåbær, kan smaker kombineres på utrolig kreative måter. I denne livlige og originale boken identifiserer Niki Segnit de 99 grunnleggende ingrediensene i maten og undersøker hvilke ingredienser som passer sammen, og avdekker for første gang de uendelige mulighetene som finnes i et vanlig kjøkken. Segnit har gjennomgått tusenvis av oppskrifter i utallige kokebøker, snakket med dusinvis av matteknologer og kokker, og besøkt hundrevis av restauranter - alt i sin søken etter planetens essensielle kombinasjoner. Fra kjøttfulle til osteaktige, jordlige til...