BoD - Books on Demand

Håndbog i mejeriudstyr

Håndbog i mejeriudstyr

Produktbeskrivelse

I 'Håndbog i mejeriudstyr' får leseren et omfattende innblikk i det mest vanlige utstyret som benyttes innen mejeriindustrien, med fokus på forskjellige meieriprodukter. Boken tar for seg hvordan en rekke meieriprodukter produseres, med vekt på det spesifikke utstyret som brukes i fremstillingen av smør, gul ost, kaseinater og skyr. I tillegg gir den leseren en forståelse av hvordan sentrale temaer som matvaresikkerhet, bærekraft og digitalisering spiller en viktig rolle i valget av produksjonsutstyr. Boken er primært skrevet for studenter ved den danske mejeristutdannelsen, men den vil også være nyttig for alle som har en interesse for mejeriproduksjon.

Prishistorikk

Lavest
747 KR
Høyest
771 KR
Gjennomsnitt
763 KR
Median
763 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke BoD - Books on Demand
Navn Håndbog i mejeriudstyr
GTIN/EAN/ISBN 9788743055280
Kategorier Bøker