"Bodega Bakes" er ikke bare en bakebok, men en eksplosjon av glede som inviterer deg til å svepe inn på kjøkkenet og oppdage det fantastiske i bakingens verden. Denne boken, som har fått strålende omtaler fra anerkjente medier som New York Times, Washington Post og Bon Appetit, utforsker de søte minnene fra Paola Velez's oppvekst i Bronx, der bodegaen var hennes fristed. Et sted fylt med farger, smaker og de mest uventede ingrediensene, fra M&M’s til Muenster-ost og majarete - en tradisjonell karibisk maispudding. Før hun ble hyldet som en James Beard-nominert kokk, en stjerne på forsiden av Cherry Bombe, og medskaper av det sosiale nettverket Bakers Against Racism, var Paola en bodega-jente med en forkjærlighet for Warheads og Hostess-kaker. "Bodega Bakes" er også blitt anerkjent som en av de beste bakebøkene og en perfekt gaveidé, ifølge så varierte kilder som Forbes og Chicago Tribune. La deg inspirere av Paolas glede og lidenskap for baking, og ta del i en kulinarisk reise som gjenopplever barndommens lykke, en oppskrift om gangen.