Når Carrie Solomon flyttet til Frankrike for 20 år siden, ble det en utfordrende reise for en vegetarianer som skulle navigere i den lokale matkulturen. Men etter hvert som en vegetabilsk fransk kjøkkenstil begynte å slå rot, begynte hun å utforske vegetariske franske retter i sitt parisiske kjøkken. Fra et bohème-livsstil blomstret Solomons talent for å lage velsmakende vegetariske retter. I 'Bohème Cooking' inviterer hun leserne med på en kulinarisk reise for å bringe et lite stykke av Frankrike inn i ditt eget kjøkken. Boken presenterer en vegetariansk matlaging som gjenspeiler den moderne, ukompliserte og hagefokuserte franske smaken som hun har kommet til å elske. Oppskriftene er urtete og friske, med blant annet Kikertermel Frites til apéritif-timen. De er varme og jordnære, med en trøstende Sopp- og Potet Tartiflette. I tillegg byr den på en søt enkelhet med en lettvint vri på den klassiske millefeuille. Denne sjarmerende fremstillingen av Frankrikes kjærlighet til grønnsaker vil ta deg med på en inspirerende reise inn i hennes fantasifulle kjøkken.