Spanish Sausages Authentic Recipes and Instructions
Produktbeskrivelse
'Spanish Sausages, Authentic Recipes And Instructions' er den første boken som er skrevet på engelsk om spanske pølser, deres opprinnelse, sammensetning, og hvordan man lager dem. Forfatteren Stanley Marianski, som har skrevet 13 bøker, er kjent for å lage banebrytende verk som 'The Art of Making Vegetarian Sausages' og 'The Art of Making Fermented Sausages.' Sistnevnte har allerede blitt en klassiker og har introdusert tusenvis av mennesker til kunsten å lage salami-type pølser. Denne boken avdekker hemmelighetene bak pølseproduksjon slik den har vært praktisert i Spania i århundrer. Etter å ha lest denne boken vil leseren ikke bare vite hva chorizo, longaniza, salchichon, fuet, morcilla, butifarra, salchicha, sobrasada, sabadiego, chireta, fiambre, androlla og butelo er, men også lære hvordan man lager hver enkelt pølse. Med 200 detaljerte tradisjonelle oppskrifter, samt komplette oversikter over nødvendige ingredienser og krydder, gir denne boken en omfattende guide til spanske pølser som er både tilgjengelig og inspirerende for alle som ønsker å mestre denne kulinariske kunsten.