Boqueria av Yann de Rochefort, Zack Bezunartea, Marc Vidal
Produktbeskrivelse
'Boqueria fanger sjelen til spansk matlaging.' - Alfred Portale, prisbelønt kokk og forfatter. I over et tiår har de kjente Boqueria-restaurantene i New York City destillert energien, atmosfæren og smakene fra Barcelona, og blitt et sted hvor gjester kan dele utmerket vin og utsøkte retter. Fra tradisjonelle tapas som sprø patatas bravas og baconinnpakkede dadler, til klassikere som hvitløksstekte reker, kjøttboller av svinekjøtt og safran-krydret sjømat-paella, fanger Boqueria det aller beste av spansk matlaging. I denne praktfulle kokeboken forteller restauratør Yann de Rochefort og kjøkkensjef Marc Vidal historien om Boqueria, som nå har etablert seg på fire steder i New York City, samt i Washington, D.C. Oppskriftene, som alle har dype røtter i Barcelonas kulinariske kultur, er i fokus sammen med fenomenal matfotografi. 'Boqueria' åpner også dørene til kjøkkenet for å avsløre det pulserende livet i restauranten, og tilbyr spennende glimt av ...