BOYDELL & BREWER LTD

The Art of Cookery in the Middle Ages

The Art of Cookery in the Middle Ages

Produktbeskrivelse

Boken 'The Art of Cookery in the Middle Ages' av Terence Scully setter søkelys på den middelalderske kjøkkenkulturen. Her utforskes kjøkkenets fasiliteter, sesongbaserte matvarer, og kirkens strenge regler som påvirket matlagingspraksisen. I de nobel kjøkkenene på 1300- og 1400-tallet måtte mesterkokkene være både praktiske og kunnskapsrike. Gjennom et grundig lærlingforløp ble de kjent med et bredt spekter av kulinariske ferdigheter og et variert utvalg av sesongretter. Samtidig var de nødt til å forstå de næringsmessige kvalitetene til ingrediensene de arbeidet med, basert på datidens medisinske teorier, samt å være klar over kirkens regler for faste og tilberedning. Denne studien, som er bygd på grundig forskning i originale manuskripter, gir en fascinerende og autoritativ innsikt i et område der det tidligere har vært lite konkret informasjon tilgjengelig.

Prishistorikk

Lavest
281 KR
Høyest
349 KR
Gjennomsnitt
298 KR
Median
287 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke BOYDELL & BREWER LTD
Navn The Art of Cookery in the Middle Ages
GTIN/EAN/ISBN 9780851154305
Kategorier Bøker