I sin strålende debutkokebok deler Rose Wilde sin begeistring for korn. Fra bokhvete, bygg og brun ris til spelt, sonora og søt mais, er "Bread and Roses" en omfattende guide til å velge ingredienser som gir en opplevelse utover bare smaken. Resultatet er deilige retter inspirert av Wildes globale reiser, med over 100 unike bakverk. Leserne vil få innsikt i opprinnelsen og grunnleggende vitenskap bak mer enn femten gamle, arvehvete og alternative kornsorter. De vil lære hvordan man kan forbedre dybden av smaken ved å vurdere tanniner, kropp, syre, styrke og fuktighet, samt den riktige måten å skaffe og bevare ingredienser fra lokale bønder og egen hage. Mulighetene for kornbaserte delikatesser er uendelige, da Wilde oppmuntrer bakere på alle nivåer til å utvikle sitt forhold til korn, samtidig som de bygger selvtillit og kreativitet i et miljøvennlig kjøkken. "Bread and Roses" er boken alle trenger for å få sine bakverk til å blomstre.