For både håndverksøl-fans og hjemmebryggere er “Brewing Barley Wines” en uunnværlig guide til en av ølverdenens mest elskede stiler. Fra sine tidlige røtter i England til moderne amerikanske eksempler som Sierra Nevada's Bigfoot og Rogue's XS Old Crustacean, har barley wines funnet sin plass i hjertene til både hobbybryggere og craft beer-entusiaster. I denne boken tar den anerkjente ølforfatteren Terry Foster oss med på en reise gjennom stilen, der han deler sin omfattende kunnskap om dens historie og utvikling. Boken begynner med en grundig utforskning av hva barley wine egentlig er, fra de uklare definisjonene av fortiden til dagens mer arbitrære standarder. Foster analyserer stilretningslinjene fra Brewers Association (BA) og Beer Judge Certification Program (BJCP), og peker på deres begrensninger og mangler, noe som viser at mange øl som ikke klassifiseres som barley wines, inkludert enkelte sterke ales, Scotch ales, hveteviner og til og med doble IPAs, faktisk kan passe inn i denne kategorien. Videre gir Foster en dypgående historisk gjennomgang av barley wine-stilen, som først ble spesifikt nevnt i ølhistorien. Denne boken er ikke bare en kilde til informasjon, men også en inspirerende guide for alle som ønsker å mestre kunsten å brygge barley wines selv.